Disponibilitate:  în stoc

Preț:  70,40 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 334 pagini

ISBN: 9786068244624

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Psihologia comunicarii, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia comunicarii

Descriere

Unul dintre cele mai importante manuale despre psihologia cititului,
din seria manualelor BPS BLACKWELL,
singura serie acreditată integral de Societatea britanică de psihologie

Lucrarea detaliază componentele abilităţii de a citi, modul în care se dezvoltă aceasta, dificultăţile întâmpinate de anumiţi cititori, precum şi sugestii de intervenţie.
în acest manual, autorul examinează problemele specifice care stau la baza dificultăţilor de citire şi analizează detaliat cazul copiilor cu dislexie ontogenetică şi pe acela al copiilor cu comprehensiune ineficientă a textelor citite. Capitolele finale sunt focalizate pe instruire şi intervenţie, precum şi pe evaluarea citirii în scopuri educaţionale, de cercetare şi de diagnostic.
Psihologii, cei din domeniul educaţiei şi terapeuţii vor găsi în această carte un ghid util care demonstrează faptul că există două aspecte importante pentru ca un copil să devină un cititor eficient: dezvoltarea unor abilităţi eficiente de citire a cuvintelor şi abilitatea de a extrage sensul general al unui text.
Modele ale recunoaşterii eficiente de cuvinte Comprehensiunea eficientă Abilități și cunoștințe care facilitează dezvoltarea citirii cuvintelor Care sunt factorii care contribuie la dezvoltarea abilității de a citi Relațiile dintre citirea cuvintelor, comprehensiunea vorbirii și comprehensiunea citirii Abilități și cunoștințe care facilitează comprehensiunea textelor citite Dislexia ontogenetică: definiții și caracteristici Cauzele eșecului în comprehensiunea discursului Instruire și intervenții pentru citirea cuvintelor Instruire și intervenții pentru comprehensiunea citirii Sprijinirea și instruirea cu scopul dezvoltării citirii Evaluarea abilităţii de a citi Viziunea simplă despre citire și dificultățile de citire Dezvoltarea citirii și dificultățile de citire: implicații Bibliografie Glosar Index


Comandă online Abilitatea de a citi. Dezvoltare si dificultati la 70,40 lei scrisă de Kate Cain, tiparită la editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania ASCR în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.