Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  14,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 166 pagini

ISBN: 978-606-514-147-6

Categorii: Clasa I, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Nivel primar, Niveluri educationale

Descriere

Exerciţiile şi problemele expuse în această lucrare îşi propun să asigure pentru elevii clasei I, consolidarea conceptelor matematice, dezvoltarea capacităţii de explorare / investigare şi rezolvare de probleme, dezvoltarea inteligenţei spaţiale şi gândirii creatoare.
Lucrarea oferă posibilitatea de a lucra cu toţi copiii indiferent de nivel şi ritm propriu de dezvoltare. Activităţile de învăţare sunt selectate şi în funcţie de modificările produse la nivelul programelor şcolare, oferind posibilitatea realizării unor parcursuri şcolare eficiente în contextul schimbărilor de tip curricular.
Această lucrare se doreşte a fi un dialog viu între toţi participanţii la lecţii, în scopul realizării unor situaţii de învăţare interactive şi productive bazate pe interesul specific vârstei şcolarului din clasa I.


Comandă online Culegere de Matematica pentru clasa I (Editia a V-a, 2012) la 14,00 lei scrisă de Corina Palade , Vasile Avirvarei , Artur Balauca, tiparită la editura Taida în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Culegere de Matematica pentru clasa I (Editia a V-a, 2012) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.