Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  27,94 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  27,94 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Growing Up with Your Children

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Psihologie practica

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 216 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789737077035

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie aplicata, Psihologie, Dezvoltare personala, Carte nefolosită, Parenting

Descriere

Tatăl vine seara obosit de la serviciu, dar, pentru că i-a promis fiicei că poate conta pe el la pregătirea pentru teze, se mobilizează şi este gata să o ajute. Însă fata nu şi-a organizat materia, nu are habar ce ar trebui să recapituleze şi, în general, nu pare prea interesată de studiu. Tatăl izbucneşte într-o criză de furie plină de reproşuri şi ameninţări, fata începe să plângă, iar bărbatul se simte copleşit de vinovăţie. Sună cunoscut?
Cele mai multe cărţi pentru părinţi se focalizează pe dezvoltarea copiilor. Totuşi, a fi un părinte bun şi a-ţi putea ajuta copiii presupune să te dezvolţi permanent, şi în mod sănătos, odată cu ei. Această carte îţi oferă o perspectivă asupra principalelor puncte de cotitură din viaţa ta de părinte, în contextul vieţii de familie. Poveştile ne vorbesc despre adevărata putere a părinţilor, apărarea intereselor copiilor, sentimentele de vinovăţie, viaţa individului şi comunitatea, forţa transformatoare a recunoştinţei, despre iertare şi credinţă.

Seamus Carey are studii filosofice şi economice. În prezent, este decanul Colegiului de Arte şi ?tiinţe al Universităţii Sacred Heart. De-a lungul carierei sale academice, a fost de asemenea şeful Departamentului de Filosofie al Colegiului Manhattan. Ţine conferinţe, publică articole şi apare în emisiuni de radio. Este autorul cărţilor The Faithful Parent: Discovering the Spirit of Purposeful Parenting şi The Whole Child: Restoring Wonder to the Art of Parenting.

Cuprins


Mulţumiri
Introducere: Filosofie ?i poveste

1 Puterea
2 Apărarea intereselor
3 Vinovăţia
4 Comunitatea
5 Recuno?tinţa
6 Iertarea
7 Credinţa

Epilog
: Întoarcerea spre interior
BibliografieComandă online Cum să te dezvolţi odată cu copiii tăi. 7 puncte de cotitură în viaţa unui părinte la 27,94 lei, Growing Up with Your Children, scrisă de Seamus Carey, Smaranda Nistor cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.