Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  22,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Istorie pentru copii

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 33 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9786069313657

Categorii: Enciclopedii / Cultura generala, Cărți pentru copii, Istorie antica, Istorie, Gimnaziu, Învățamânt - Educație, Istorie, Geografie, Carte nefolosită

Descriere

Sa calatoresti de placere este un privilegiu, sa explorezi este o aventura.
Nume precum Marco Polo. Cristofor Columb sau Amerigo Vespucci sunt legate de aventura descoperirii de teritorii necunoscute de pe Pamant.
Editura Lizuka Educativ va propune sa ii insotiti pe acesti eroi ambitiosi in incercarile lor de a descoperi noi rute de calatorie.
Cartea "Calatorii si explorari" raspunde la intrebari inedite cum ar fi : cine a realizat primul ocolul Pamantului, de ce capitanul Cook i-a pus pe membrii echipajului sa consume citrice si verdeturi sau la ce se referi blestemul plantetei Marte?

Sa aveti o calatorie in timp placuta!!!


Comandă online Calatorii si explorari (mini-enciclopedie) - Istorie. Cultura. Obiceiuri si Costume. Curiozitati- Intrebari si raspunsuri despre cele mai mari explorari ale planetei si spatiului cosmic la 22,00 lei scrisă de Giorgio Bergamino , Gaia Giuffredi Cristian Fulas, tiparită la editura Lizuka Educativ. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Calatorii si explorari (mini-enciclopedie) - Istorie. Cultura. Obiceiuri si Costume. Curiozitati- Intrebari si raspunsuri despre cele mai mari explorari ale planetei si spatiului cosmic nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.