Disponibilitate:  în stoc

Preț:  22,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 96 pagini

Limba: franceza

ISBN: 6421763003611

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Franceza intermediari, Limba Franceza, Limbi Străine, Invatare Limbi Straine, Carte nefolosită, Invatare Limba Franceza

Descriere

Competences interactives: lire parler, ecrire se adreseaza elevilor de nivel intermediar (A2-B1 din CECR) care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele lingvistice de intelegere a textului, de exprimare orala si scrisa in limba franceza. Lucrarea este conceputa sub forma unei culegeri de exercitii, organizata in jurul a 15 teme prevazute de programa scolara precum familia, prietenii, media, casa, sport si activitati cotidiene, corpul omenesc, sarbatori, mediul inconjurator, calatorii, ce ii antreneaza pe cititori in activitati de asociere, de eliminare a intrusului, de reconstituire a unor scurte texte si enunturi, raspuns la intrebari, joc de rol, scurte redactari de teme date. Fiecare unitate parcurge progresiv tematica propusa, de la intelegerea globala a imaginilor si a vocabularului la lectura detaliata, aspecte de gramatica specifice si utilizarea continuturilor in interactiunea orala si scrisa. In scopul autoevaluarii, activitatile sunt insotite de exemple relevante si suport grafic, iar majoritatea exercitiilor au rezolvari la finalul cartii.


Comandă online Competences interactives: lire, parler, ecrire la 22,99 lei scrisă de Adelina Vilcu , Mona-Elena Bolocan, tiparită la editura Booklet în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.