Disponibilitate:  în stoc

Preț:  11,13 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 96 pagini

Limba: franceza

ISBN: 6421763003550

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Franceza intermediari, Limba Franceza, Limbi Străine, Invatare Limbi Straine, Carte nefolosită, Invatare Limba Franceza

Descriere

S'exercer et jouer: lire, parler, ecrire se adreseaza elevilor de nivel pre-intermediar (A1-A2 in cadrul CECR) care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele lingvistice de intelegere a textului, de exprimare orala si in scris in limba franceza. Lucrarea este conceputa sub forma unui caiet de lucru organizat in jurul a 13 teme prevazute de programa scolara precum familia, prietenii, scoala, casa, jocuri si activitati cotidiene, corpul omenesc sau anotimpurile, ce ii antreneaza pe cititori in activitati de asociere, eliminare a intrusului, alegere duala (adevarat/fals) sau multipla, reconstituirea unor scurte texte si enunturi sau redactarea unui e-mail catre un prieten. Fiecare unitate parcurge progresiv tematica propusa, de la intelegerea globala a imaginilor si a vocabularului, la lectura detaliata, aspecte de gramatica specifice si utilizarea continuturilor in interactiunea orala si scrisa. In scopul autoevaluarii, activitatile sunt insotite de exemple relevante si suport grafic, iar majoritatea exercitiilor au rezolvari la finalul cartii.


Comandă online S exercer et jouer la 11,13 lei scrisă de Gina Belabed , Luminita Popa, tiparită la editura Booklet în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.