Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  269,90 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  269,90 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Traducator(i): ,

Editura:

Colectia: ALL MEDICALL

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 640 pagini

ISBN: 9786065871281

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Cardiologie, Medicina - Sanatate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosita, Cardiologie

Descriere

Totul despre medicina cardiovasculară, sub emblema HARRISON

Bolile cardiovasculare sunt afecțiuni comune, dar cu potențial devastator în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare, iar progresele înregistrate în terapie și prevenție au îmbunătățit în mod considerabil viața pacienților. Medicina cardiovasculară este, așadar, de importanță crucială în cadrul medicinei interne. „Harrison. Medicină cardiovasculară” prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

„Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.”  Tinsley R. Harrison, 1950, www.harrisonsim.com

Lucrarea cuprinde:

  • 44 de capitole semnate de experți de renume modial în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, şocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc.
  • 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison
  • 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată şi aritmiile cardiace
  • 112 întrebări şi răspunsuri pentru autoevaluare
  • o anexă cu valori de laborator de importanţă clinică

 

Unic în această carte: Casetele cu sugestii pentru abordarea pacientului, absolut utile pentru profesioniștii aflați la început de carieră în domeniul medical.

Public-țintă: Lucrarea se adresează profesioniștilor din domeniul medicinei cardiovasculare, indiferent de nivelul de pregătire la care se află: medici cardiologi, rezidenți și asistenți la secția de cardiologie, profesori și studenți, dar și clinicieni și alți profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.