Disponibilitate:  în stoc

Preț:  36,95 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Philip Roth"

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 520 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734638895

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura nord-americana, Literatura universala, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Iulia Gorzo Roman cistigator al National Book Award for Fiction 1995 Teatrul lui Sabbath este un roman exceptional, iar Mickey Sabbath este un erou gargantuesc. La saizeci si patru de ani, Sabbath inca este certaret ca o soacra si libidinos ca in tinerete. Acum, dupa moartea amantei sale – un spirit liber a carui imaginatie erotica o intrecea chiar si pe a lui –, Mickey Sabbath incepe calatoria spirituala a vietii, menita sa-l faca sa-si inteleaga mai bine nastrusniciile trecutului. „Sabbath da buzna in lume asemenea unui djinn dement scapat din sticla unde era captiv. Teatrul lui Sabbath contine cele mai rascolitoare pagini de literatura aparute in ultima vreme.” (The Observer)
„Romanul lui Roth este o surpriza, o adevarata lovitura de teatru si una dintre cele mai stranii realizari fictionale pe care le-am citit vreodata. E admirabil.” (James Wood)


Comandă online Teatrul lui Sabbath la 36,95 lei scrisă de Philip Roth, tiparită la editura Polirom face parte din colecția BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Philip Roth". Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.