Disponibilitate:  în stoc

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: LA ZI

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 312 pagini

ISBN: 9786061802425

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Legislatie, Drept, Drept, Carte nefolosită, Legislatie

Descriere

Prezenta lucrare, coordonată şi prefaţată începând cu această ediţie de lect. univ. dr. av. Cristina Paraschiv, propune o sistematizare a principalelor acte normative din domeniul instituției cadastrului și publicității imobiliare şi cuprinde, pe lângă Legea nr. 7/1996, republicată, cu toate modificările și completările ulterioare, și alte acte normative relevante care vor permite o corectă înțelegere și aplicare a legii în acest domeniu, precum Regulamentul de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Regulamentul de organizare şi funcţionare a birourilor de cadastru şi publicitate imobiliară sau Protocolul de colaborare ANCPI – UNNPR.

în plus, se mai regăsesc în cadrul culegerii numeroase note utile, corelaţii legislative, un scurt istoric al fiecărui act, precum şi note privind modificările terminologice incidente.


Comandă online Legislatia privind cadastrul si publicitatea imobiliara. Cod 519. Actualizat la 1.10.2013 la 12,90 lei, tiparită la editura CH Beck face parte din colecția LA ZI în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.