Disponibilitate:  în stoc

Preț:  29,70 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

ISBN: 9789738097162

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura romana, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura romaneasca

Descriere

Un volum de proză scurtă în care personajele, veritabile ființe de hîrtie, au aparența unor ființe inutile, evoluînd conform unui scenariu lipsit de patetism, în decoruri cînd decolorate, cînd foarte puternic stilizate.


„Autorul are darul de a alege din magma lumii situaţiile şi personajele care permit uneori glisarea spre neprevăzut ori spre semnificativ, spre «general uman», aş spune. E un dar pe care îl avea Gogol, dar şi, de pildă, Caragiale. Prin aceste nume am şi semnalat două dimensiuni discrete ale tipului de talent literar al autorului. L-aş adăuga pe Cehov, pentru bunăvoinţa uşor maliţioasă pe care o arată personajelor sale. Din cîteva tuşe, personajele sînt cu toate memorabile, nu-ţi mai ies din minte.”

Liviu Antonesei


„Mircea Gheorghe e o prezenţă obişnuită şi plăcută în revistele literare de la noi, ca şi în diferite antologii. Este un talentat autor de proză scurtă, are evident vocaţia naraţiunii şi o mare inventivitate.”

Horia Gârbea


„Glisînd printr-un spațiu deopotrivă șocant și tern, contrariant și amuzant, umil și țanțoș, personajele lui Mircea Gheorghe au coloratura și dau dimensiunea unei pitorești periferii românești, mutată peste Ocean.”

Nicolae Turtureanu



Comandă online O adevarata familie la 29,70 lei scrisă de Mircea Gheorghe, tiparită la editura Adenium în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.