Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  27,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 236 pagini

ISBN: 9786068536927

Categorii: Viitorologie, Diverse

Descriere

Nativi digitali/ Pregatiti-va! Prezinta generatia “valul” digital, aducand in atentie teme si trenduri care vor domina spatial tehnologic si cultural viitor.
Desi idea de a lansa o carte despre o tema profound “digital” ar putea parea anacronica, Nativi digitali/ Pregatiti-va! Experimenteaza o noua metoda de a scrie, cea a sprintului pentru carte. Aceasta carte reuneste viziunile unui grup de oameni atenti la transformari si care simt pulsul viitorului societatii. Se spune ca generatiile viitoare invata de la generatiile trecute, dar procesul poate fi si invers.
Invitand mintea cititorului la un exercitiu de imaginatie, textul vorbeste in special despre inovatie si despre schimbare, Iar schimbarea este neasteptata, inconfortabila, dar, de cele mai multe ori esentiala.


Comandă online Nativi digitali / Pregatiti-va! la 27,00 lei scrisă de Delia Dumitrescu, tiparită la editura Tritonic în anul 2013. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Nativi digitali / Pregatiti-va! nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.