Disponibilitate:  în stoc

Preț:  44,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Psihogenealogia

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 216 pagini

ISBN: 9786068560472

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologia copilului, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului

Descriere

Un copil se va naşte, un copil s-a născut, un copil creş­te... El se va înscrie într-o descendeţă, devenind la rândul său moştenitorul unei poveşti de familie. Există, la toţi copiii, o nevoie imperioasă de a avea relaţii personale cu membrii familiei, de a afla informaţii cu privire la originile sale. Cine ce-a făcut ?

O parte fundamentală a educaţiei constă în transmite copilului istoria propriilor rădăcini materne şi paterne. Această legătură dintre generaţii, atunci când este stabilă şi bazată pe afecţiune, constituie temelia pe care se va edifica persona­litatea copilului.

Intr-o manieră simplă şi argumentată, cu exemple edificatoare luate din practica de terapeut, autoarea ne explică influenţa generaţiilor anterioare asupra copilului.

O carte utilă în educaţia celor mici.

Elisabeth Horowitz este specializată, de peste douăzeci de ani, în studiul şi analiza arborelui genealogic. A fondat, în anul 2000, Asociaţia Franceză de Psihogenealogie.


Comandă online Copilul si arborele genealogic la 44,00 lei scrisă de Elisabeth Horowitz, tiparită la editura Philobia face parte din colecția Psihogenealogia. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.