Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  21,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Coordonator(i): ,

Editura:

Colecția: MATE 2000 EXCELENTA

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9789734722235

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Clasa a XI-a, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Liceu, Niveluri educationale, Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru o viitoare cariera de cercetare. Fiecare volum cuprinde temele cele mai insemnate care pot fi tratate de elevii talentati, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, si fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experienta, nu numai in concursuri, dar si ca dascali. Sunt, dupa parerea mea, lucrari moderne care trebuie parcurse cu creionul in mana de catre elevi si profesori, cu acea curiozitate specifica celui ce doreste sa inteleaga si sa gaseasca noi cai de rezolvare.

prof.univ.dr. Radu Gologan


Comandă online Matematica de excelenta. Pentru concursuri, olimpiade si centrele de excelenta. Clasa a XI-a. Volumul I - Algebra la 21,00 lei Vasile Pop , Dana Heuberger, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția MATE 2000 EXCELENTA. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.