Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  8,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 176 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786069363485

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Clasa a VI-a, Manuale scolare, Gimnaziu, Culegeri si caiete auxiliare, Învățamânt - Educație, Gimnaziu, Niveluri educationale, Invatamant / Educatie, Carte nefolosită

Descriere

Începând cu acest an, elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a vor susţine o evaluare la nivel naţional, moment important din viaţa de elev. Prin aceasta, se urmăreşte evaluarea competenţelor fundamentale dobândite, iar rezultatele urmează să fie interpretate şi apoi folosite de profesor în vederea elaborării unor planuri individualizate de învăţare pentru elevi, acolo unde se va dovedi că este cazul. Culegerea de faţă porneşte de la ideea că atât elevii, cât şi profesorii au nevoie de un instrument de lucru util, conform programei, care să-i ajute să obţină rezultate foarte bune. Testele au fost concepute în aşa fel încât să verifice atât achiziţiile elevilor, cât şi competenţele dobândite de-a lungul anilor de şcoală. Scopul este acela de a permite celor direct interesaţi să exerseze, să aprofundeze şi să îşi consolideze cunoştinţele, pregătind în mod serios şi consecvent un examen foarte important. Sperăm ca acest set de teste să contribuie la obţinerea unor rezultate cât mai bune.


Comandă online EVALUARE FINALA CLASA A VI-A. LIMBA SI LITERATURA ROMANA la 8,90 lei scrisă de Alexandra Dragomirescu , Mihaela Daniela Cirstea , Ioana Hristescu, tiparită la editura Corint în anul 2014. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.