Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 816 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734643486

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura orientala, Literatura universala, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba japoneza si note de Angela Hondru Actiunea romanului debuteaza intr-o suburbie linistita din Tokyo, unde tinarul Toru Okada isi duce existenta deloc iesita din comun alaturi de sotia sa. O intimplare aparent banala – disparitia motanului familiei – da peste cap viata protagonistului, ce se vede prins in paienjenisul unei lumi fantastice, care intersecteaza in mod straniu realitatea de zi cu zi. In virtejul evenimentelor neobisnuite care se succeda ametitor, Toru Okada se vede dintr-odata nevoit sa faca fata si disparitiei misterioase a sotiei. Filmul cautarii acesteia e o serie de intilniri cu personaje care-si schimba permanent perspectiva asupra propriei existente: doua surori bizare, din care una practica prostitutia la nivel spiritual, un politician tarat psihic, o pustoaica morbida in virsta de saisprezece ani si un veteran al razboiului din Manciuria, marcat pentru totdeauna de ororile la care a fost martor.


Comandă online Cronica păsării-arc (ediție de buzunar) la 39,95 lei scrisă de Haruki Murakami Angela Hondru, tiparită la editura Polirom. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.