Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  18,15 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Nr. pagini: 48 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9786068544038

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti educative, Cărți pentru copii, Literatura

Descriere

Antologie de fabule clasice romanesti

Ilustratii de Livia Coloji


Copile drag,

Cartea ce o tii în fata nu-i o carte oarecare. E o carte isteata, ce te-nvata despre viata. In ea vei intalni fel de fel de animale - si e tare de mirare ca toate sunt vorbitoare! Iar, ca orice animal, toate-au un narav macar. Lacomia si hotia, lenea si fatarnicia, rautatea, fudulia, minciuna si vorbaria, ingamfarea, viclenia, peste toate si prostia! - trasaturi dobitocesti pe care le intalnesti, din pacate, nu doar in carte, nici doar in poiana ori in savana, ci le vezi incununate, ba chiar tantos purtate ca niste pietre de mare pret de oricare nataflet.

Insa tu sa iei aminte, ca un copilas cuminte, să citesti si sa primesti, sa cresti, sa te înteleptesti, nu cumva să te trezesti peste câtiva ani, aaa, că te vei asemăna ba cu leul la vânat, ba cu musca la arat, ba cu corbul înselat, ba cu boul deputat. Tu să fii un împărat: nobil, curajos si darnic, drept, prietenos si harnic, întelept si bucuros si la suflet luminos. Căci în lumea asta mare, de la lună pân' la soare, nu-i nimica mai de pret ca un copilas istet. Si nimic mai scump pe lume ca un dram de-ntelepciune!

Hai, acum te du, copile, într-a cărtii noastre file, fă dreptate între toate animalele din carte, căutând cine-a gresit si cine-a fost păcălit. Eu atât o să-ti mai spun: fii tu eroul cel bun!


Comandă online Fabule la 18,15 lei scrisă de Grigore Alexandrescu , Anton Pann , Alecu Donici , George Toparceanu , Gheorghe Asachi, tiparită la editura Cartea Copiilor cu un număr de 48 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.