Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,70 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Conceptul de auxiliare diferențiate destinate învățării matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelență -€“ o realizare editorială unică atât ca amploare, cât și ca noutate metodică și didactică. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competițiile de matematică și, de ce nu, pentru o viitoare carieră de cercetare.

Fiecare volum cuprinde temele cele mai însemnate care pot fi tratate de elevii talentați, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, și fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experiență, nu numai în concursuri, dar și ca dascăli.

Sunt, după părerea mea, lucrări moderne care trebuie parcurse cu creionul în mână de către elevi și profesori, cu acea curiozitate specifică celui ce dorește să înțeleagă și să găsească noi căi de rezolvare.

prof.univ.dr. Radu Gologan


Comandă online MATEMATICA DE EXCELENTA. PENTRU CONCURSURI, OLIMPIADE SI CENTRELE DE EXCELENTA. CLASA A VIII-A la 29,70 lei scrisă de Marian Stroe , Stefan Dan Marinescu , Rozalia Marinescu , Steluta Monea , Mihai Monea , Maranda Lint , Dorin Lint , LINT Dorin , LINT Maranda , MARINESCU Rozalia , MARINESCU Stefan Dan , MONEA Mihai , MONEA Steluta , STROE Marian, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția MATE 2000-EXCELENTA. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul MATEMATICA DE EXCELENTA. PENTRU CONCURSURI, OLIMPIADE SI CENTRELE DE EXCELENTA. CLASA A VIII-A nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.