Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  27,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Descriere

Conceptul de auxiliare diferențiate destinate învățării matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelență -€“ o realizare editorială unică atât ca amploare, cât și ca noutate metodică și didactică. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competițiile de matematică și, de ce nu, pentru o viitoare carieră de cercetare.

Fiecare volum cuprinde temele cele mai însemnate care pot fi tratate de elevii talentați, de la clasa a V-a la clasa a XII-a, și fiecare capitol este prezentat de matematicieni cu mare experiență, nu numai în concursuri, dar și ca dascăli.

Sunt, după părerea mea, lucrări moderne care trebuie parcurse cu creionul în mână de către elevi și profesori, cu acea curiozitate specifică celui ce dorește să înțeleagă și să găsească noi căi de rezolvare.

prof.univ.dr. Radu Gologan


Comandă online MATEMATICA DE EXCELENTA. PENTRU CONCURSURI, OLIMPIADE SI CENTRELE DE EXCELENTA. CLASA A VIII-A la 27,00 lei scrisă de Dorin Lint , Maranda Lint , Mihai Monea , Steluta Monea , Rozalia Marinescu , Stefan Dan Marinescu , Marian Stroe , MONEA Mihai , MONEA Steluta , LINT Dorin , LINT Maranda , MARINESCU Rozalia , MARINESCU Stefan Dan , STROE Marian, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția MATE 2000-EXCELENTA. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.