Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Examene

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 243 pagini

ISBN: 9786066733243

Categorii: Examene drept, Drept

Descriere

Lucrarea de fața se adreseaza, in principal, candidaților la concursurile organizate de Institutul Național al Magistraturii, dar, in egala masura, poate fi utilizata de studenții sau absolvenții facultaților de drept, participanți la concursuri sau examene, unde punctarea sau, dupa caz, notarea se face pe baza testelor grila (susținerea licenței la facultațile de drept, admiterea in avocatura etc.).

Sunt prezentate peste 800 de grile din disciplinele Drept penal general, Drept penal special și Drept procesual penal, Partea generala si Partea speciala, toate fiind intocmite potrivit dispozițiilor din noile coduri.

Un element de originalitate il reprezinta explicatiile la variantele de raspuns, atat cele corecte, cat si cele incorecte.


Comandă online Teste grila. Pentru admiterea in magistratura si avocatura - Drept penal. Partea generala, Partea speciala si Drept procesual penal. Partea generala, Partea speciala - peste 800 de grile la 35,00 lei scrisă de Emilian Stanisor, tiparită la editura Universul Juridic face parte din colecția Examene. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste grila. Pentru admiterea in magistratura si avocatura - Drept penal. Partea generala, Partea speciala si Drept procesual penal. Partea generala, Partea speciala - peste 800 de grile nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.