Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9786069356548

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Best - seller, Beletristică și critică, Fantasy/Fictiune, Science-Fiction & Fantasy, Beletristica, Carte nefolosită, Best - seller

Descriere

BESTSELLER INTERNAȚIONAL
Bestseller NEW YORK TIMES
TRADUSĂ IN 24 DE LIMBI.

NOMINALIZATĂ LA CARNEGIE MEDAL

Glasul unei fete rupe tăcerea istoriei. V-ați întrebat vreodată cât valorează o viață omenească? In dimineața aceea, viața fratelui meu valora cât un ceas de buzunar.
Lituania, iunie 1941: Lina, o adolescentă de cincisprezece ani, fiică de rector universitar, se pregătește să urmeze din toamnă cursurile Școlii de Arte din Vilnius, și așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară de dinainte. Dar, într-o noapte, bubuituri amenințătoare se aud la ușă, iar din acel moment viața ei și a familiei ei se schimbă pentru totdeauna. Poliția secretă sovietică, NKVD, îi arestează pe Lina, pe mama ei și pe frățiorul ei mai mic. Cei trei sunt evacuați din căminul lor și târâți în vagoane de transportat vite,
descoperind curând ce destinație au: Siberia. Despărțită de tată, Lina încearcă să strecoare indicii în desenele ei, pe care le trimite în secret, din mână în mână, sperând să ajungă în lagărul unde este el încarcerat.
In această mișcătoare și tragică poveste, Lina se luptă cu disperare pentru viața ei și a celor apropiați, cu singura armă de care dispune: iubirea. Dar oare iubirea este de ajuns ca s-o țină în viață?

”Puține cărți sunt minunat scrise; și mai puține sunt cu adevărat importante; acest roman întrunește ambele calități.”
- THE WASHINGTON POST

,,O carte sfâșietoare… scrisă cu grație și din inimă.”
- THE LOS ANGELES TIMES

In același timp, o carte plină de suspans, o poveste despre supraviețuire, un romance și un foarte bine documentat historical fiction.
- THE WALL STREET JOURNAL

Printre tonuri cenușii, construit ca un roman pentru adolescenți și tineri, dar unul pe care ar trebui să-l citească toată lumea, redă adevărul și realitatea acelor vremuri.
- THE MINNEAPOLIS STAR-TRIBUNE

Un roman foarte frumos scris și profund… Este o carte importantă care merită cei mai inteligenți cititori posibili.
- BOOKLIST

O poveste extraordinară despre iubire și supraviețuire. – LAURIE HALSE ANDERSON, autoarea bestsellerurilor Speak și Wintergirls


Comandă online Printre tonuri cenusii la 29,90 lei scrisă de Ruta Sepetys, tiparită la editura Epica în anul 2014. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.