Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Cartea universitara

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 523 pagini

ISBN: 9786066789615

Categorii: Examene drept, Drept

Descriere

In ultimii anii testele grila s-au infatisat drept o metoda eficienta de dobandire, fixare si aprofundare a cunostintelor de drept, fiind utilizate in aproape toate examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice, inclusiv in examenele de promovare a magistratilor in functii de executie ori de conducere.

Intrarea in vigoare a noului Cod penal constituie un motiv in plus care justifica intocmirea acestei lucrari: dorim astfel sa venim in intampinarea studentilor care pregatesc examenul de licenta si celor care vizeaza admiterea in profesiile juridice, fie ca este vorba despre magistratura sau barou.

Lucrarea cuprinde peste 2.800 de grile, atat din partea generala, cat si din partea speciala a noului Cod penal. Numarul mare de grile, modul de concepere a acestora (cu una, mai multe sau nicio varianta de raspuns) si, nu in ultimul rand, faptul ca la elaborarea intrebarilor au fost avute in vedere nu doar aspectele teoretice, ci si problematica desprinsa din jurisprudenta (acolo unde a fost cazul), fac din acest volum cea mai cuprinzatoare si, speram, utila carte de teste grila in domeniul dreptului penal.


Comandă online Drept penal. Teste grila pentru licenta, masterat, admitere in avocatura si magistratura - conform Noului Cod penal la 49,00 lei scrisă de Petre Dungan , Elena-Giorgiana Simionescu, tiparită la editura Hamangiu face parte din colecția Cartea universitara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Drept penal. Teste grila pentru licenta, masterat, admitere in avocatura si magistratura - conform Noului Cod penal nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.