Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  33,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Why Men Lie and Women Cry

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Seria Allan and Barbara Pease

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9786065883000

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Sociologie, Psihologia cuplului, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia cuplului

Descriere

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna descrie cercul vicios în care se învârtesc mii de femei şi de bărbaţi, ameninţându-se unul pe celălalt cu cicăleala, cu minciunile, cu şantajul emoţional, cu obiceiurile proaste, cu prejudecăţile. Ieşirea din acest cerc vicios este posibilă numai dacă sunteţi în cunoştinţă de cauză. Mai întâi trebuie să acceptaţi că în faţa dumneavoastră se află un(o) necunoscut(ă), o fiinţă care poate fi minunată cu condiţia să-i citiţi cu atenţie manualul de utilizare, după care veţi fi gata să învăţaţi o nouă limbă, masculină sau feminină, după caz.

Înarmaţi cu aceste instrumente, cu multă bunăvoinţă şi cu răbdare, recunoscându-vă cu sinceritate în exemplele date, veţi fi gata să porniţi într-o aventură a cunoaşterii plină de adevăruri simple, presărată cu bancuri, cu maxime şi mai ales cu soluţii clar exprimate şi simplu de aplicat.

Folosiţi această carte ca pe un simulator al vieţii de cuplu şi veţi înţelege că niciodată nu e prea târziu pentru a trăi fericirea în doi.


Comandă online El e cu minciuna, ea vorbește-ntruna la 33,00 lei Why Men Lie and Women Cry scrisă de Barbara Pease , Allan Pease Elena Neculcea. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.