Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  69,76 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Tratat

Anul apariției: 2003

Nr. pagini: 816 pagini

Categorii: Constitutional, Drept

Descriere

Tratatul este conceput potrivit unei conceptii teoretico-metodologice moderne, proprie doctrinei constitutionale vest-europene, in special scolii constitutionale traditionale franceze, care imbina dintr-o perspectiva comparativa cercetarea politologica si sociologica a institutiilor politice si a mecanismelor de guvernare, cu analiza juridica a acestora. Lucrarea cuprinde doua parti: prima parte este consacrata teoriei generale a institutiilor politice, iar partea a doua analizeaza sistemul constitutional romanesc reflectat in Constitutia din 1991.
Elementul de noutate al acestui Tratat consta in aceea ca documentarea este extrem de elaborata, fiind cea mai actuala lucrare de specialitate de pe piata, care tine seama de legislatia in vigoare pana la data de 1 martie 2003.
Tratatul de drept constitutional contemporan se adreseaza atat teoreticienilor, cat si practicienilor dreptului, fiind un instrument de studiu foarte important atat pentru specialistii dreptului public in general, ai dreptului constitutional in special, cat si pentru cei care doresc sa se specializeze in aceste domenii. De asemenea, lucrarea raspunde multor "semne de intrebare" ale studentilor facultatilor cu profil juridic, si nu numai.


Comandă online Tratat de drept constitutional contemporan la 69,76 lei scrisă de Cristian Ionescu, tiparită la editura CH Beck face parte din colecția Tratat. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tratat de drept constitutional contemporan nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.