Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  259,80 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 656 pagini

ISBN: 9789735716899

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Familiaritatea cu care studenţii vorbesc despre această carte - pe care o numesc simplu „Papilian” - se datorează explicaţiilor simple şi clare, precum şi bogatei iconografii ce însoţeşte textul.

Şi această nouă ediţie, revizuită şi îngrijită exemplar de prof. univ. dr. Ion Albu, urmăreşte linia clasică a tratatului scris de profesorul Victor Papilian, dar actualizează terminologiile conform Nomenclaturii Anatomice Internaţionale, constituindu-se într-o lectură necesară nu doar pentru studentul la medicină generală şi stomatologie, dar şi pentru acei chirurgi care vor să-şi împrospăteze cunoştinţele de anatomie.

Textul şi legendele figurilor au fost revizuite cu multă grijă, atât din punct de vedere stilistic, cât şi al conţinutului ştiinţific. O lectură necesară pentru orice student la medicină generală şi stomatologie.

Pachetul contine:

Vol. 1 Aparatul Locomotor
Vol. 2 Splanhnologia


Vezi si Anatomie clinică, de Ion Albu si Radu Georgia


Comandă online Pachet Anatomia Omului, Vol. 1+2 la 259,80 lei scrisă de VICTOR PAPILIAN, tiparită la editura ALL în anul 2011. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.