Disponibilitate:  în stoc

Preț:  80,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9786060061496

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Arta / Fotografie, Carte nefolosită, Critica si istoria artei

Descriere

Volumul îi permite cititorului să redescopere curentele din istoria artei, pe cei mai emblematici artiști și temele lor favorite, capodoperele esențiale ale picturii, sculpturii, arhitecturii și ale muzicii. Prin intermediul acestei panorame sintetice și captivante a istoriei artei, muzeu ideal, bogat și complet, pot fi cunoscute toate particularitățile artei gotice și primii pași ai fotografiei, scandalurile artistice răsunătoare care au marcat istoria, viețile artiștilor și modul în care au apărut unele dintre cele mai mari opere ale lor și cum fiecare dintre acestea a transformat arta.

DESPRE AUTOR: Născut în 1953, GÉRARD DENIZEAU este istoric de artă, muzicolog și scriitor. Predă la Paris IV, la Conservatorul din Paris și la Universitatea Des Moines. Este autorul unui mare număr de articole, eseuri și lucrări despre arte și muzică, la care se adaugă romane și poezii.

ALTE TITLURI ÎN ACEEAȘI COLECȚIE APĂRUTE LA EDITURA RAO:

• Zapping prin științe

• Zapping prin cultura generală


Comandă online Zapping prin istoria artelor la 80,00 lei scrisă de Larousse, tiparită la editura Rao Books în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.