Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786068873176

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Pentru fiecare temă din programa examenului de bacalaureat, lucrarea propune următoarele elemente de sprijin în pregătirea cu succes a acestuia:

  • Un rezumat al fiecărei lecţii, ceea ce permite profesorilor să elimine dictarea conţinuturilor şi să se concentreze pe discutarea cu elevii a temelor şi pe rezolvarea de exerciţii. Acest rezumat scapă elevii de obositoarea luare de notiţe şi permite susţinerea unor lecţii interactive, mult mai apreciate de elevi decât cele de tip clasic. Sintezele au fost elaborate după analizarea conţinuturilor prezentate în cele 7 manuale alternative de istorie de clasa a XII�'a şi selectarea elementelor comune care fac obiectul evaluării. în elaborarea sintezelor s�'au avut în vedere competenţele generale şi specifice pentru clasa a XII�'a şi standardele generale de evaluare.
  • (Element de noutate!) Un test de evaluare curentă din conţinutul fiecărei teme (capitol) din programă, care permite parcurgerea ritmică a materiei pentru examen şi, pentru profesori, cunoaşterea stadiului de pregătire al elevilor pe secvenţe de materie. Testele au fost elaborate în conformitate cu structura itemilor din programa examenului de bacalaureat.
  • (Element de noutate!) Teste de evaluare sumativă din materia pentru examen. De reţinut că aceste 20 de teste finale sunt total diferite faţă de cele din anul trecut, pentru a oferi elevilor o simulare cât mai apropiată de subiectele examenului de bacalaureat.
  • Propunerile de rezolvări au fost introduse pentru familiarizarea cu cerinţele formulate în teste. Aceste sugestii de răspunsuri oferă elevilor exemple concrete de rezolvare, pentru ca subiectele să nu constituie o surpriză nedorită în timpul examenului prin necunoaşterea tipurilor de întrebări şi a modalităţilor de a formula răspunsurile.
Dacă urmaţi modelul nostru de pregătire oferit în lucrarea de faţă, veţi fi ca nişte sportivi care parcurg un grafic al antrenamentelor în vederea participării la o mare competiţie. Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a XII�'a care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat şi doresc să realizeze acest lucru în mod ritmic. Această lucrare este, de asemenea, utilă şi celor care nu doresc să susţină bacalaureatul la istorie, dar doresc să obţină rezultate bune la această materie. Prin intermediul acestei lucrări, venim şi în ajutorul profesorilor de istorie, care pot folosi lucrarea pentru a simula cu succes condiţiile examenului de bacalaureat.


Comandă online Istorie - Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat (Sinteze si teste) scrisă de LIVIU LAZAR , Mirela Gradina , Felicia Galiceanu, tiparită la editura Nominatrix în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Istorie - Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat (Sinteze si teste) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.