Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 9786069369432

Categorii: Medicina alternativa, Tratamente naturiste / Balneologie, Medicină - Sănătate

Descriere

Lumea Credinţei editează prima carte serioasă şi documentată de leacuri, adunată filă cu filă de la trăitorii mânăstirilor ortodoxe din România şi din Balcani. Călugări şi călugăriţe îşi împărtăşesc cu sinceritate binevoitoare, cunoştinţele legate de cele mai importante terapii privind o serie de boli, cu incidenţă mare în rândul populaţiei.

Pentru o mai uşoară lectură, cartea are atât un indice de boli, cât şi un indice de plante şi terapii. Ziaristul şi teologul Mariana Borloveanu, autoarea volumului, a cercetat ani de zile mânăstirile şi sihăstriile căutând sursa tămăduirii. Şi a găsit-o pentru foarte multe boli, cu ajutorul experienţei şi cunoştinţelor călugărilor, transmise din generaţie în generaţie, pe cale orală, pe cale harică.


Comandă online Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet la 15,00 lei scrisă de Mariana Borloveanu, tiparită la editura Lumea credintei în anul 2014. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.