Disponibilitate:  în stoc

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: What to Do When Your Temper Flares

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 96 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067192933

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului, Dezvoltare personala

Descriere

Ghid pentru copiii care nu-şi pot stăpâni furia

Ştiai că furia se aseamănă cu un foc? Porneşte de la o scânteie şi aprinde în noi energie şi determinare. Dar flacăra poate, de asemenea, să scape de sub control şi să provoace o mulţime de probleme. Dacă eşti dintre acei copii care-şi ies din fire imediat, a căror furie creşte prea mult, prea intens şi prea repede, atunci această carte e pentru tine.

Ce să faci când îţi ieşi din fire le prezintă copiilor şi părinţilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata problemele legate de furie. Exemplele interesante, ilustraţiile vesele şi instrucţiunile pas cu pas îi învaţă pe copii un set de metode de „a stinge furia", ce au drept scop să-i liniştească atunci când sunt furioşi şi să-i ajute să fie mai calmi şi mai eficienţi. Această carte interactivă oferă resurse complete pentru a educa, a motiva şi a le da copiilor puterea de a se strădui să facă o schimbare.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician în Exeter, New Hampshire, specializată în tratarea copiilor şi a părinţilor lor.
Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar în multe cărţi şi reviste pentru copii. Locuieşte în Baltimore.

Recomandat de Itsy Bitsy FM


Comandă online Ce să faci... când îţi ieşi din fire. Ghid pentru copiii care nu-şi pot stăpâni furia la 45,00 lei What to Do When Your Temper Flares scrisă de Dr. Dawn Huebner , Bonnie Matthews Lavinia Branişte. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.