Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  39,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 7 zile.

Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: What to Do When Your Worry Too Much

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 80 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067191783

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului, Dezvoltare personala

Descriere

Ştiai că grijile sunt la fel ca roşiile? Nu, nu se pot mânca. Dar le poţi face să crească pur şi simplu dacă le acorzi atenţie. În cazul în care îngrijorarea a crescut atât de mult încât îţi dă bătăi de cap aproape în fiecare zi, atunci cartea aceasta e numai bună pentru tine.
Ce să faci să scapi de griji este un ghid practic dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani, care au probleme de anxietate, şi părinţilor acestora.

Ghidul este însoţit de explicaţii şi ilustraţii pe gustul copiilor, concepute astfel încât să-i determine pe cei mici să-şi înţeleagă problemele şi să se implice activ în rezolvarea acestora.
Grijile le sunt prezentate copiilor ca fiind nişte duşmani care pot fi învinşi dacă se urmează consecvent anumiţi paşi şi anumite trucuri. Se creează, de exemplu, în intervalul unei zile un anume „timp destinat grijilor". Se recurge, de asemenea, şi la puterea imaginaţiei: copilul va crea un cufăr pentru griji, în care acestea vor fi închise, sau se va desena pe sine lipsit de griji. Trucuri de acest fel şi multe altele sunt elementele-cheie pentru o confruntare eficientă a copiilor şi părinţilor cu problema anxietăţii la vârste fragede.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician în Exeter, New Hampshire, specializată în tratarea copiilor şi a părinţilor lor.
Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar în multe cărţi şi reviste pentru copii. Locuieşte în Baltimore.

Recomandat de Itsy Bitsy FM


Comandă online Ce să faci... să scapi de griji. Ghid pentru copiii care vor să învingă anxietatea la 39,00 lei, What to Do When Your Worry Too Much, scrisă de Dr. Dawn Huebner , Bonnie Matthews, Lavinia Branişte cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile.