Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  36,30 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 160 pagini

ISBN: 9786068620602

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti

Descriere

Ediţie prescurtată de Tage Katherine Aurell şi revizuită de Rebecca Alsberg


Scris în urmă cu aproape o sută de ani, ca auxiliar didactic de „lecturi geografice“ pentru ministerul educației din Suedia, Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia avea să devină cel mai cunoscut roman suedez din toate timpurile.

Nils Holgersson, un băieţel leneş şi neastâmpărat, este pedepsit pentru purtarea lui nesăbuită – un pitic îl transformă într-un prichindel de-o şchioapă.

Agăţat de grumazul gâscanului Martin, micul Nils porneşte într-o lungă călătorie spre miazăzi, împreună cu un stol de gâşte sălbatice. In drumul lui, năzdrăvanul care înainte nu iubea şi nu respecta pe nimeni şi nimic pe lume trece prin aventuri uimitoare, vede locuri la care nici nu visase şi îşi face prieteni pe care ajunge să-i îndrăgească.


Comandă online Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia la 36,30 lei scrisă de Selma Lagerlof, tiparită la editura Arthur în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.