Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 80 pagini

ISBN: 9786067104240

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Bun venit in lumea digitala a manualului de Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a! Intregul continut al variantei pe hartie a fost transferat si in varianta digitala, dar aceasta din urma are in plus o multime de activitati multimedia interactive de invatare, aducand in universul manualului imagini, sunete, filmulete, animatii si jocuri interactive.


Cele doua variante pot fi folosite si separat, dar, pentru un maxim de profit cognitiv, iti recomandam folosirea lor conjugata, deoarece varianta digitala completeaza demersul didactic propus pe hartie, iar invatarea devine astfel mai usoara si mai captivanta. Varianta digitala a fost conceputa astfel incat sa poata fi folosita si pe laptop, tableta sau telefon.


Comandă online Limba si literatura romana. Manual clasa a IV-a, semestrul I la 15,00 lei scrisă de Alina Radu , Roxana Jeler, tiparită la editura Art în anul 2016. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana. Manual clasa a IV-a, semestrul I nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.