Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 180 pagini

ISBN: 9789734727179

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale

Descriere

Limba și literatura română. Clasa a IV-a este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține, exerciții, teste de evaluare inițială, stadială și finală, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

Bogatul material iconografic și secțiunile speciale de învățare prin joc și careuri nu numai că ușurează procesul învățării, dar îl fac și mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar


Comandă online Limba si literatura romana - Consolidare. Modalitati de lucru diferentiate. Clasa a IV-a la 19,80 lei scrisă de Florian Berechet , Daniela Berechet , Jeana Tita, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana - Consolidare. Modalitati de lucru diferentiate. Clasa a IV-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.