Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786064400420

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită

Descriere

Cartea Cum să devii remarcabil este un ghid bine structurat pentru formarea și cizelarea abilităților dumneavoastră, cu ajutorul căruia, dacă îl urmați pas cu pas, veţi putea deveni o persoană remarcabilă. Mai mult, vi se dezvăluie metode ușor de pus în practică pentru a avea o conduită de mare clasă.


Pornind de la gestionarea stresului și organizarea timpului și abordând dezvoltarea unor însușiri precum generozitatea, empatia și sinceritatea, veți descoperi calea de a vă stabili obiectivele dorite și de a vă asigura că se transformă în realitate.

Testimoniale

Am remarcat în mod special în programul Dale Carnegie Training partea dedicată rezilienței. Informațiile sunt prezentate în așa fel încât să poată fi puse ușor în aplicare în viața cotidiană, indiferent de împrejurări. Sunt descrise atât abilitățile necesare rezilienței, cât și metodele pentru a vi le însuși.

– HealthcareCollaboration.com

Am reținut zece idei importante din programul Dale Carnegie Training. Două dintre ele: o persoană remarcabilă își asumă responsabilitatea în măsură de 100% și are o conduită de mare clasă mai ales pentru că abordează mereu orice problemă ca pe o oportunitate.

– Laura Klemme

Carnegie stabilește un standard ridicat în domeniul programelor de dezvoltare personală. Fiecare secțiune descrie metode simple și ușor de pus în practică pentru a vă dezvolta o anumită abilitate, dând exemple clare și relevante ale unor oameni care le-au aplicat. Este o carte utilă dacă doriți să aveți o conduită rafinată în orice situație din viața profesională și cea personală.

– goodreads.com


Comandă online Cum să devii remarcabil la 45,00 lei scrisă de Dale Carnegie , Dale Carnegie Training ruxandra Stefana munteanu, tiparită la editura Curtea Veche. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.