Disponibilitate:  în stoc

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 9786068982113

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Culegerea de faţă este utilă elevilor de clasa a IV-a în vederea susţinerii cu succes a probei de evaluare a competenţelor de înţelegere a textului scris în limba română şi evaluarea competenţelor matematice la finalul anului şcolar. Proba constă în administrarea a două teste, câte unul pentru fiecare tip de competență vizată. Testele propuse respectă întru totul standardele metodologice elaborate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Această evaluare prevăzută de Legea Educației Naționale a devenit tradițională în învăţământul românesc. Ea nu are consecințele obișnuite ale unui examen și ca atare notele obținute de elevi nu se trec în catalog, ci are un caracter exclusiv formativ, de diagnoză şi prognoză, cadrul didactic urmărind de fapt optimizarea, reglarea şi ameliorarea procesului de predare-învăţare. Rezultatele obţinute la această evaluare oferă profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de învăţare, iar părinţilor, un reper al progresului şcolar al propriilor copii.

Succes maxim tuturor!


Comandă online Teste pentru Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a. Limba romana. Matematica la 25,00 lei scrisă de Aurelia Dinu, tiparită la editura Cartea Romaneasca Educational în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.