Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 56 pagini

ISBN: 9786064303981

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti

Descriere

Cristina Andone, autoarea seriei „Povesti din Padurea Muzicala”, reinvie in aceasta carte magia povestilor de Craciun cu trei povesti minunate: „Uvertura fulgilor curiosi”, „Cand vine Mosul?” si „Dimineata de Craciun”.

Ca intotdeauna, poveștile isi propun sa-i familiarizeze pe cei mici cu universul muzicii clasice, imbinand frumusetea textului cu armonia sunetelor.

Colectia „Povesti din Padurea Muzicala” reprezinta o serie de povesti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale caror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cartile, original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprita si Thea Olteanu, ii vor „imprieteni” pe copii cu muzica clasica, oferindu-le, intr-un mod accesibil, informatii esentiale pentru cultura lor generala.


Comandă online Poveste muzicala de Craciun la 39,99 lei scrisă de ADRIANA GHEORGHE , Cristina Andone , Sebastian Oprita , Thea Olteanu, tiparită la editura Nemira în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.