Disponibilitate:  în stoc

Preț:  52,80 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 261 pagini

ISBN: 9786069770030

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Schite / Nuvele si povestiri

Descriere

Ediţia a doua a antologiei Ţaraundevinerierajoi de Octav Pancu-Iaşi repune în circulaţie o carte care i-a cucerit încă de la prima ediţie (2012) pe cei mici. Reeditarea antologiei răspunde numeroaselor solicitări venite din partea cititorilor de toate vârstele.

Antologia Ţaraundevinerierajoi grupează schiţele şi povestirile în două părţi, pe paliere de vârstă care vizează două importante stadii ale dezvoltării psihologice a copilului.

I. Vopsea pentru meduze şi pentru multe altele (3-7 ani)

II. Să ne gândim mereu la altceva (7-12 ani)
Temele de o diversitate cuceritoare reiau precepte ale poveştilor pentru copii dintotdeauna. Afli, astfel: cât de greu şi adesea inutil e să încerci să mulţumeşti pe toată lumea; la ce e bună o simplă pălărie dacă ştii să improvizezi şi să apelezi la nevoia-care-îl-învaţă-pe-om; ce minuni poate ascunde şi la câte trebuie să fie bună hăinuţa unui prichindel de cinci ani; de ce trebuie să doarmă copiii fix la ora opt seara. Mai afli că pământul e „rotund ca un măr, dar mult mai puţin dulce şi adeseori chiar amar”; că degetele pot hotărî să se revolte dacă proastele năravuri nu încetează degrabă; despre Ţara Curăţeniei şi ce trebuie să faci pentru a-i călca hotarul; despre periuţa de dinţi care îşi ia lumea în cap; despre ziua când prichindelul Andu s-a încălţat singur şi fără greş; despre cum poţi face cunoştinţă cu blocul în care locuieşti; despre secreta limbă a castanelor, despre pistrui şi mici fiori de iubire.

în Ţaraundevinerierajoi, poveştile şi povestirile au darul de a fi leacuri bune pentru orice şi de a se găsi la îndemâna oricui, băieţei sau fetiţe, zmeie sau crocodili, săbii sau săbioare, ciori sau castane, elefanţi sau meduze, ghete sau pălării, degete mari sau degete mici, cizmuliţe sau stele.


Cuprins


Partea I - Vopsea pentru meduze şi pentru multe altele

Partea a II-a - Să ne gândim mereu la altceva


Comandă online TARAUNDEVINERIERAJOI. Antologie de schite si povestiri (editia a doua) la 52,80 lei scrisă de Octav Pancu Iasi, tiparită la editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.