Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  20,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

ISBN: 9786068272146

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Religie / Spiritualitate, Carte nefolosită, Crestinism

Descriere

Societatea de consum a educat generatia în care persoana se poate eschiva de la responsabilitate si poate comite orice fapta daca are pentru aceasta o hartie: un contract, un regulament al firmei sau al companiei, un vinovat pe care sa dea vina. Totusi viata nu este facuta doar din munca si contracte. Viata e un tumult de sentimente, de legaturi si sfasieri carora trebuie sa le faci fata. Uneori o hîrtie de divort nu te elibereaza de omul pe care l-ai iubit, dupa cum nici un certificat de casatorie nu te face sa iubesti si sa fii iubit.

Ce sa faci cu tine în viata de dincolo de hîrtii, acolo unde nici un argument nu-ti poate împaca îndoiala, unde regretele te pot distruge si unde o alegere care, formal, este un succes îti poate aduce prabusirea?


Comandă online Sindromul CESAFAC - Cum sa-ti alegi calea in viata in functie de darurile pe care ti le-a dat Dumnezeu la 20,00 lei scrisă de Ieromonah Savatie Bastovoi, tiparită la editura Cathisma în anul 2014. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.