Disponibilitate:  în stoc

Preț:  28,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

ISBN: 9786068637822

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala

Descriere

Tu eşti Placebo – Meditaţia 1: Cum să schimbi două credinţe şi percepţii

Tu eşti Placebo – Meditaţia 1: Cum să schimbi două credinţe şi percepţii, este un audiobook de meditaţie ghidată, al autorului Joe Dispenza, publicat de ACT şi Politon. Lectura în limba română a actorului Cosmin Şofron vă va ghida pas cu pas prin pregătirea pentru meditaţie şi meditaţia propriu-zisă. Aceasta versiune are o durată de peste o oră şi vă va ajuta să schimbaţi două credinţe sau percepţii.

Gândiți-vă la practica meditaţiei ca la modul dumneavoastră de a lua placeboul în fiecare zi. Veţi înlocui pastila cu o cercetare lăuntrică a minţii şi trupului.

Puteţi asculta 15 minute din acest audiobook AICI (Clip Meditaţie 1)

Citiţi mai multe informaţii despre meditaţie

Starea de a fi

Percepţiile şi credinţele sunt stări subconştiente de a fi. Acestea încep cu gânduri şi senzaţii pe care le gândiţi şi le simţiţi iar şi iar, până când, în cele din urmă ele devin obişnuite sau automate, moment în care formează o atitudine. Atitudinile întrepătrunse devin credinţe, iar credinţele înrudite întrepătrunse devin percepţii. Odată cu trecerea timpului, această redundanţă creează o perspectivă asupra lumii şi asupra propriei persoane, în mare măsură la nivel subconștient. Ea vă afectează relaţiile, comportamentele şi realmente totul în viaţă.

Aşadar, dacă doriţi să vă schimbaţi o credinţă sau o percepţie trebuie să vă schimbaţi mai întâi starea de a fi. Cu ajutorul acestui audiobook de meditaţie ghidată această transformare vă stă la îndemână. Să vă schimbaţi starea de a fi înseamnă să vă schimbaţi energia, deoarece, pentru a putea influenţa materia trebuie mai întâi să deveniţi mai mult energie şi mai puţin materie. Mai mult undă şi mai puţin particulă. Prin meditaţia ghidată veţi putea combina o intenţie clară şi o emoţie elevată, întocmai cele două „ingrediente” necesare acestui proces de transformare.

Schimbarea energiei implică luarea unei decizii cu un nivel de energie atât de înalt, încât gândul vostru despre noua credinţă să devină o experienţă care poartă o puternică încărcătură emoţională şi care vă schimbă la un anumit nivel în acel moment. Acesta este felul în care vă schimbaţi biologia, deveniţi propriul vostru placebo, transformaţi mintea în materie şi o faceţi astfel să conteze.

Lăsându-vă purtaţi prin atmosfera emoţională a meditaţiei ghidate, deschizând aripile spirituale pe muzică de relaxare, veţi dobândi capacitatea de a face corpul să reacţioneze faţă de o nouă minte, cu condiția să vă implicaţi total în acea emoţie elevată.

„Trebuie să vi se facă pielea de găină. Să vă simţiţi înălţaţi, inspiraţi, invincibili şi plini de putere.” (Joe Dispenza)

Prin această meditaţie ghidată, veţi avea posibilitatea de a schimba două credinţe şi percepţii despre propria persoană. înainte de a începe meditaţia, trebuie să vă decideţi asupra credințelor sau percepțiilor care considerați că ar trebui schimbate.

Credinţele

Singurul mod de a vă schimba credinţele pentru a crea o reacţie placebo, este să vă schimbaţi starea de a fi.

Puneţi-vă întrebarea: Ce credinţe privind propria persoană şi viaţa dumneavoastră aţi aprobat în mod inconştient şi pe care trebuie să le schimbaţi pentru a crea această nouă stare? Este o întrebare care necesită un timp de gândire, mai ales dacă stăm să ne gândim că mulți dintre noi nici nu realizăm că posedăm astfel de credinţe.

De multe ori acceptaţi anumite semnale din mediul vostru, care apoi vă pregătesc să acceptaţi anumite credinţe care ar putea să nu fie adevărate. Indiferent de cum ar sta lucrurile, în momentul în care acceptaţi acea credinţă, ea are un efect nu doar asupra performanţei voastre, ci şi asupra alegerilor pe care le faceţi.

Joe Dispenza a alcătuit, în cartea Tu eşti placebo (You are the Placebo) o listă cu câteva credinţe limitative comune. Unele dintre ele este posibil să le nutriţi fără să fiţi pe deplin conştienţi de ele şi este important să le analizaţi înainte de a începe meditaţia ghidată:

 • Nu sunt bun la matematică.
 • Sunt timid.
 • îmi ies uşor din fire.
 • Nu sunt inteligent sau creativ.
 • Nu-mi pot găsi partener.
 • Femeile sunt inferioare bărbaţilor.
 • Viaţa este grea şi nimănui nu-i pasă.
 • Este responsabilitatea altcuiva să mă facă fericit.
 • Este greu să schimbi realitatea.
 • Frumuseţea arată aşa.
 • Sunt un om rău, aşa că Dumnezeu nu mă iubeşte...”

Lista credinţelor limitative poate continua. Credințele limitative sunt bazate pe experienţe, deci fac parte din trecutul vostru. Chiar dacă au fost adevărate la un moment dat, nu înseamnă că ele sunt adevărate şi acum. Desigur, nu toți oamenii văd lucrurile în acest mod, fiind dependenţi de emoţiile din trecutul lor. Vedeţi credinţele voastre ca pe nişte adevăruri, nu ca pe gânduri care pot fi schimbate. Se întâmplă să aveţi credinţe atât de puternice în legătură cu anumite lucruri, încât nu puteţi observa dovezile care dovedesc contrariul, chiar dacă acestea sunt în faţa voastră. Şi asta pentru că ceea ce percepeţi este total diferit. Pentru majoritatea oamenilor, o asemenea credinţă este sădită cu mult dincolo de mintea conştientă, în sistemul subconştient.

Cei trei paşi ai meditaţiei ghidate încep prin a accepta că este posibil. Apoi, schimbaţi nivelul energiei voastre cu emoţia elevată şi, în cele din urmă, permiteţi biologiei voastre să se reorganizeze. Nu este necesar să vă gândiţi cum se va produce această schimbare sau când. Ar intra în acţiune mintea analitică şi asta v-ar face mai puţin sugestibili. Trebuie să luaţi o decizie care să aibă finalitate. Odată ce amplitidinea sau energia deciziei respective ajunge să fie mai presus de dependenţa emoţională din corpul vostru şi de programele predeterminate din creier, atunci veţi fi mai presus de trecut, iar corpul va reacţiona la o nouă minte, reuşind astfel să puneţi în aplicare adevărata schimbare.

Percepţiile

Percepţiile, asemenea credinţelor, afectează în mod direct starea voastră subconştientă de a fi şi, implicit, sănătatea. O experienţă cu mare încărcătură emoţională din realitatea voastră se va întipări în minte şi va marca corpul din punct de vedere emoţional. Astfel, creierul şi corpul trăiesc în trecut, iar acea experienţă vă schimbă starea de a fi, precum şi percepţia voastră asupra realităţii. Nu mai aveţi aceeaşi personalitate.

Energia

Dacă doriţi să vă schimbaţi credinţele şi să creaţi un efect placebo pentru a vă îmbunătăţii starea de sănătate şi viaţa, trebuie să păstraţi o intenţie fermă şi clară, sporindu-vă energia emoţională. Trebuie să creaţi o nouă experienţă internă în mintea şi corpul vostru care să fie mai presus de experienţa externă din trecut.

Chimia neuronală a oamenilor nu este singurul lucru care reacţionează la stări intensificate de energie. Zonele receptoare de la exteriorul celulelor corpului se întâmplă să fie de o sută de ori mai sensibile la energie şi frecvenţă decât sunt la semnalele chimico-fizice, cum ar fi neuropeptidele, despre care se ştie că au acces la ADN-ul celulelor. Receptorii celulari au frecvenţe specifice, în funcţie de semnalele energetice receptate. Toate activităţile celulare influenţate de energie fac parte din expresia vieţii.

Pregătirea pentru meditaţie şi meditaţia

Odată ce vă decideţi cu privire la credinţele sau percepţiile pe care doriţi să le schimbaţi, înainte să începeţi meditaţia ghidată, luaţi o foaie de hârtie şi trasaţi o linie verticală pe mijlocul ei. în partea stângă, scrieţi cele două credinţe şi percepţii pe care vreţi să le schimbaţi, una sub alta. Apoi, gândiţi-vă pentru o clipă: dacă nu vreţi să mai credeţi şi să percepeţi aceste lucruri, atunci ce anume vreţi să credeţi şi să percepeţi despre voi înşivă şi viaţa voastră? Iar dacă voi chiar aţi crede şi percepe acele noi lucruri, cum v-aţi simţi atunci? Notaţi în partea dreaptă a foii noile credinţe şi percepţii pe care vreţi să le aveţi.

Meditaţia ghidată pentru schimbarea credinţelor şi percepţiilor are trei părţi. Prima parte este inducţia, în care veţi folosi tehnica concentrării deschise, ca să ajungeţi în stări de undă cerebrală alfa sau teta mai coerente, în care sunteţi mai sugestibili. Acest lucru este vital, deoarece singurul mod în care vă puteţi influenţa cu adevărat sănătatea şi deveni propriul placebo este să ajungeţi la o sugestibilitate sporită. în partea a doua, veţi găsi momentul prezent şi veţi zăbovi în vidul cuantic, unde există toate posibilităţile. Iar în partea a treia, vă veţi vei schimba credinţele şi percepţiile.

Dacă sunteţi meditatori cu experienţă, nu ezitaţi să efectuaţi întreaga meditaţie de la un capăt la altul, chiar de prima dată. Dacă meditaţia este ceva nou, ar fi indicat să practicaţi prima parte în fiecare zi, timp de o săptămână, apoi săptămâna care urmează să adăugaţi şi a doua parte şi să avansaţi la toate cele trei părţi în cea de-a treia săptămână. Oricum ar sta lucrurile, continuaţi să faceţi zilnic aceeaşi meditaţie, până când veţi vedea că au loc anumite schimbări în viaţa voastră.

Când începeţi meditaţia ghidată a concentrării deschise, veţi trece de la particulă la undă, de la concentrarea limitată pe care o aveţi de obicei asupra oamenilor, locurilor şi lucrurilor din lumea exterioară la o concentrare mai deschisă – în care vă veţi concentra nu asupra vreunui lucru fizic, ci asupra spaţiului. La urma urmei, dacă un atom este aproximativ 99,9 la sută energie şi noi ne concentrăm întotdeauna asupra particulei, poate că este timpul să acordăm un pic de atenţie și undei, deoarece conştientizarea şi energia noastră sunt intrinsec combinate – faptul de a ne plasa atenţia asupra energiei noastre este ceea ce amplifică energia.

în următoarea parte a meditaţiei, veţi descoperi punctul optim al momentului prezent, în care toate lucrurile sunt posibile. Pentru a face acest lucru, trebuie să renunțaţi la identitatea voastră şi să vă deconectaţi de la corpul, mediul şi timpul vostru, deoarece cu cât zăboviţi mai mult în necunoscut, cuatât atrageţi mai mult necunoscutul spre voi. Iar dacă celulele nervoase care nu se mai activează împreună nu mai stabilesc conexiuni împreună, veţi reduce la tăcere circuitele din creierul vostru care sunt conectate la vechiul sine.

în secţiunea finală a meditaţiei, este timpul să aduceţi în discuţie acea primă credinţă sau percepţie despre viaţa voastră pe care vreţi să o schimbaţi. Va trebui să vă întrebaţi dacă vreţi să credeţi şi să percepeţi în continuare în acest mod. Dacă răspunsul este „nu”, atunci va trebui să luaţi o decizie cu o intenţie atât de fermă, încât amplitudinea energiei asociatăcu decizia respective să fie mai mare decât programele predeterminate din creierul vostru şi dependenţele emoţionale din corpul vostru. Corpul vostru va reacţiona atunci la o nouă minte, la o nouă conștiență.

Apoi, va trebui să răspundeți la întrebarea: „Ce anume vrei să crezi şi să percepi despre tine însuţi şi despre viaţa ta, şi cum te va face să te simţi acest lucru?” în continuare, sarcina voastră va fi să treceţi într-o nouă stare de a fi. Va trebui să vă schimbaţi energia îmbinând o intenţie clară cu o emoţie elevată – şi să înălţaţi materia la o nouă minte. Pentru schimbarea celei de-a doua credinţe sau percepţii, va necesita să repetați procesul.


Comandă online Tu esti Placebo - Meditatia 1: Cum sa schimbi doua credinte si perceptii (Audiobook) la 28,00 lei scrisă de Joe Dispenza, tiparită la editura Act si Politon în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.