Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9786066391788

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia femeii

Descriere

O analiză de excepție a femeii, a emoțiilor, relațiilor, temerilor, năzuințelor și dorințelor sale!

Binecunoscutul medic și profesor brazilian Augusto Cury identifică 14 tipuri de femei, analizându-le dimensiunile și valențele complexe în cartea „Femei inteligente, relații sănătoase”. El pledează pentru depășirea sentimentelor de vinovăție și pentru eliberarea de temerile legate de pierdere, muncă excesivă și tipare ale frumuseții.
Dr. Cury ne arată pași simpli și eficienți pentru recuperarea stimei de sine și a încrederii în puterile proprii. Orice femeie se poate transforma prin autodefinire și reflecție, învățând să-și transforme atitudinile prin controlul gândurilor și al emoțiilor.
Fiecare capitol al cărții conține și o secțiune dedicată bărbaților, astfel încât, prin reflecția asupra femeilor din viața lor (iubite, soții, mame, fiice, prietene...), aceștia să construiască împreună cu ele o poveste de dragoste curată și inteligentă.

„Dragi femei,

Sistemul social machist are o datorie istorică de neplătit faţă de voi. Aţi fost reduse la tăcere, lovite cu pietre de a lungul istoriei. În numele tuturor bărbaţilor inteligenţi, vreau să spun: mulţi se înclină în faţa unor regi datorită puterii lor, alţii se înclină în faţa vedetelor datorită faimei lor, dar noi ne înclinăm cu smerenie în faţa fiecăreia dintre voi...
Să ştiţi că, fără voi, dimineţile noastre emoţionale ar fi lipsite de rouă, primăverile noastre intelectuale ar fi lipsite de flori, oceanele noastre sociale ar fi lipsite de valuri.
Fără voi, FEMEILE, cerul omenirii ar fi lipsit de stele. Vă mulţumesc foarte mult pentru că existaţi şi sunteţi fascinante...“

(Dr. Augusto Cury)

Dr. Augusto Cury

Medic psihiatru, psihoterapeut, educator, om de știință și scriitor, Augusto Cury este unul dintre cei mai citiți autori din lume. Cărțile sale, traduse în peste 40 de limbi și publicate în milioane de exemplare, sunt lucrări de referință în universități din întreaga lume.
Teoria sa despre inteligența multifocală și ideile sale despre educație au format generații întregi de părinți și profesori.
Dr. Cury conduce institutul Academia da Inteligência (Academia Inteligenței), unde studiază medici, manageri, educatori, psihologi, avocați, profesori universitari și orice persoană interesată de lărgirea orizontului minții, de educarea emoției și de îmbunătățirea calității vieții.


Comandă online Femei inteligente, relatii sanatoase. Cartea pe care ar trebui s-o citeasca orice femeie inainte de a stabili relatii (editie revizuita) scrisă de Augusto Cury, tiparită la editura For You în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Femei inteligente, relatii sanatoase. Cartea pe care ar trebui s-o citeasca orice femeie inainte de a stabili relatii (editie revizuita) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.