Disponibilitate:  în stoc

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: The Midnight Line

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 464 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786064004017

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Best - seller, Fictiune

Descriere

#1 Bestseller UK
Un roman din seria Jack Reacher
„Un thriller impecabil, unul dintre cele mai bune romane ale anului ." - The Washington Post


După ce partenera lui dintr-o aventură mai veche îl abandonează într-o cameră de motel, Jack Reacher își reia călătoria fără o țintă anume și lasă norocul să-i aleagă calea.
Ajunge astfel la un banal magazin de amanet unde îi atrage atenția un obiect ciudat: un inel de absolvent al Academiei Militare West Point – un trofeu greu de obținut și la care titularul n-ar renunța ușor. Și mai ciudat este că inelul descoperit de Reacher pare să fi aparținut unei femei.
El însuși absolvent West Point, vrea să descopere povestea din spatele acelui obiect și ajunge să fie implicat într-o filieră în care are de a face cu dealeri de droguri, gemene foarte diferite una de cealaltă, o istorie de război încheiată tragic, dependență — totul pe fundalul unui ținut deopotrivă sălbatic și pitoresc.

"Romanul lui Lee Child aduce o noutate față de celelalte din serie: o anumită tristețe a peregrinărilor lui Reacher care, străbătând vastele ținuturi pustii din Wyoming, are ceva din singurătatea aparte a eroului american clasic." - Kirkus Reviews

"Un thriller foarte actual, plin de suspans, ce abordează teme complexe." - Philadelphia Inquirer

"O narațiune pe mai multe niveluri despre cum să faci față situațiilor inimaginabile… E simplu: e de ajuns ca Reacher să coboare dintr-un autobuz, că Lee Child urcă automat pe lista de bestselleruri New York Times." – ALA Booklist

"Jack Reacher este unul dintre cele mai originale și fascinante personaje pop fiction." - The Washington Post

Lee Child este unul dintre cei mai mari autori de thrillere din lume. Cărțile sale se află constant pe liste de bestselleruri de ambele părți ale Atlanticului și sunt publicate în peste o sută de țări. După două dintre romanele sale au fost realizate ecranizări de excepție: Jack Reacher, bazată pe romanul One Shot, și Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată, care a fost lansată în toamna anului 2016.
La Editura Trei au apărut opt romane din seria Jack Reacher: Merită să mori, Școala de noapte, 61 de ore, Convinge mă!, Ghinioane și încurcături, Personal, Urmărit și Să nu te întorci niciodată!.


Comandă online Filiera de la miezul nopții la 45,00 lei The Midnight Line scrisă de Lee Child Constantin Dumitru-Palcus. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.