Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  240,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 668 pagini

ISBN: 9786069457511

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina de urgenta

Descriere

Fiecare volum de înaltă calitate a seriei de succes Manualele Washington reunește autori profesori și rezidenți de la Washington University School of Medicine din St. Louis. Ghidul Practic de Medicină de Urgență Washington, ultimul volum din serie, se focusează pe conținutul practic pentru doctorii de medicină de urgență. Complet și concis, poate fi considerat și o referință de buzunar, oferind informații la îndemână chiar și în punctele de îngrijire.
• Merge dincolo de scopul referințelor tradiționale de medicină de urgență, oferind informații despre interacțiuni, tratamente și stabilizarea pacienților.
• Capitolele sunt organizate în funcție de organe, cu focalizare pe conținut cu exemple din practică pentru profesioniștii din medicina de urgență.
• Ideal pentru studenții și rezidenții din departamentele de urgență, doctorii de medicină de urgență, precum și asistente medicale și infirmiere.
• Fiecare capitol are aceeași structură, pe puncte, astfel încât să se poată descoperi informația rapid și să se aplice efectiv într-o situație practică.
• Acoperă domenii apropiate de departamentele de urgență: toxicologie, proceduri pentru sfârșitul vieții, îngrijiri psihiatrice, ecografie, violența în UPU, abilități procedurale și altele.


Comandă online Ghid Practic de Medicina de Urgenta Washington la 240,00 lei scrisă de Mark Levine , William Gilmore , Adela Golea, tiparită la editura Hipocrate în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.