Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  14,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9786069922101

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Dezvaluiri si documente

Descriere

Carpații sunt coloana vertebrală a istoriei României dar, totodată, paradoxal sau nu, adună laolaltă o sumedenie de enigme încă neexplicate pe deplin, de la fenomene paranormale și fluxuri incredibile de energie la comori uriașe ascunse în munți și, chiar, baze militare secrete, ferite cu grijă de ochii neinițiaților.

Peisaje mirifice, invocate de vizionari dar și de adepții teoriilor conspirației, coexistă aici cu locuri tenebroase, ascunzând veritabile tragedii, istoria oficială, din manualele școlare, împletindu-se, adesea toxic, cu istorii de groază, spuse în șoaptă și pe care tratatele nu se înghesuie să le consemneze în vreun fel…

- Enigmele energetice din Bucegi, între credințele mistice vechi de câteva milenii și teoriile conspirației contemporane

- Aurul din Apuseni – panem et circenses, crime și povești de iubire imposibile

- Cetatea-fantomă care l-a inspirat pe Jules Verne pentru tragica poveste de iubire a unei superbe cântărețe de operă

- Cetatea Poenari a lui Țepeș sau 1.480 de trepte pentru o sinucidere din dragoste

- Cetatea Râșnov și legenda izvorului secret

- Piramida holografică, labirintul subteran și ghețarul activ din inima Ceahlăului

Dosarele X: O coloană militară germană este… înghițită de Munții Carpați

ISTORII SECRETE (32 de volume)

Am fost prea multă vreme prizonierii stereotipurilor patriotarde din manualele de istorie, care au falsificat – vreme de mai multe generații – semnificația unor fapte și evenimente care ne definesc ca popor. Uneori, trucajele propagandistice s-au realizat prin omisiune, alteori prin folosirea de clișee specifice luptei de clasă de inspirație sovietică.

Însă, în momentul de față, când accesul liber la informație nu mai este o utopie, putem puncta altfel o sumedenie de episoade istorice și putem privi personajele exponențiale ale diferitelor epoci în toată complexitatea lor umană, fără teama de a deveni culpabili în ochii cenzurii, dar și cu riscul inerent de a șoca naționaliștii, protocroniștii sau extremiștii, indiferent de culoare lor politică.

Spre descifrarea istoriei secrete a României!


Comandă online Misterele inexplicabile din Carpati. Aur, Guri de Rai, cetati-fantoma la 14,99 lei scrisă de Dan-Silviu Boerescu, tiparită la editura Integral în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.