Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  53,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: The Life She Was Given

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 472 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786064005595

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala, Fictiune

Descriere

"Un roman impecabil, care îi va încânta pe cititori." - Publishers Weekly

Lilly Blackwood trăiește închisă într-o cameră din podul conacului Blackwood. Nu are voie să iasă afară, părinții insistă că așa e cel mai bine, lumea s-ar speria de înfățișarea ei. Dar, într-o seară de vară din 1931, Lilly este scoasă în sfârșit din casă — și e vândută circului care tocmai a poposit în apropiere. La început, circul este o nouă închisoare pentru ea, dar în scurtă vreme viața lui Lilly se schimbă...
După mai bine de două decenii, tânăra Julia Blackwood primește moștenire conacul Blackwood și ferma de cai. La întoarcerea acasă, Julia retrăiește amintirile dureroase ale copilăriei sale pline de interdicții și descoperă dormitorul secret din pod, precum și pozele unei fete neobișnuite. Care să fie misterul ei?
Pendulând între povestea Juliei și a lui Lilly, Ellen Marie Wiseman face portretul a două femei cu destine neobișnuite într-un roman tulburător, presărat cu momente fermecătoare de speranță și bucurie.

"Viața care i s-a dat descrie un labirint al dorințelor. Confruntarea dintre speranțe și realitatea crudă, dintre mame și fiice, trecut și prezent, culminează într-un final senzațional." - Fore Word Reviews

"Wiseman a scris o poveste captivantă despre secretele a două fete care nu vor decât să fie iubite. Cei cărora le-a plăcut Apă pentru elefanți de Sara Gruen vor fi fermecați de Viața care i s-a dat." - Library Journal

"O alegere excelentă pentru cine vrea să citească un roman cu personaje feminine puternice." – VOYA Magazine

Ellen Marie Wiseman
, născută în nordul statului New York, a descoperit încă din copilărie plăcerea cititului și a scrisului. Este o autoare de succes, ale cărei romane au fost traduse în 20 de limbi și s-au vândut în peste două milioane de exemplare.
The Plum Tree, romanul ei de debut, este bazat pe poveștile mamei sale despre copilăria în Germania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Următorul său roman, What She Left Behind, a apărut în 2013 și a fost tradus la Editura Trei în 2017, cu titlul Ce a lăsat în urma ei. Cea de-a treia carte a sa, Coal River, a fost publicată în 2015.
În prezent, Ellen Marie Wiseman locuiește în Ontario, împreună cu soțul său și cei trei căței ai lor. Când nu scrie, adoră să-și petreacă timpul cu copiii și nepoții ei.


Comandă online Viața care i s-a dat la 53,90 lei The Life She Was Given scrisă de Ana Dragomirescu , Ellen Marie Wiseman, tiparită la editura Trei. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Viața care i s-a dat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.