Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

ISBN: 9786060061502

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosită, Istorie

Descriere

"Eretica afirma ca musulmanii trebuie sa-si reevalueze conceptiile despre sex, bani si violenta... si perceptia asupra timpului." Independent

Continuand calatoria de la o educatie islamica profund religioasa pana la un post la Harvard, autoarea face un apel puternic si argumentat pentru o reformare musulmana, ca singura modalitate de a pune capat ororilor terorismului, razboiului sectar si oprimarii femeilor si minoritatilor. Astazi, afirma Ayaan Hirsi Ali, 1,6 miliarde de musulmani din lume pot fi impartiti intr-o minoritate de extremisti, o majoritate a musulmanilor care sunt loiali crezului, dar nu sunt inclinati sa practice violenta, si cativa disidenti care isi risca viata prin interogarea propriei religii. Dar exista un singur islam si, dupa cum arata Hirsi Ali, nu este nicio indoiala ca unele dintre invataturile sale cheie - nu in ultimul rand datoria de a purta un razboi sfant - sunt incompatibile cu valorile unei societati contemporane libere.


Comandă online Eretica. Pledoarie pentru o reforma musulmana la 39,99 lei scrisă de Ayaan Hirsi Ali, tiparită la editura Rao Books în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.