Disponibilitate:  în stoc

Preț:  44,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: lectura 14 ani +

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 560 pagini

ISBN: 9786068811833

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Adolescenti, Carti pentru copii, Beletristica 14+ ani, Carti de dragoste / Romantice, Thriller

Descriere

După ce a izbutit să înfrângă monștrii care aproape că i-au distrus lumea deosebită, Jacob Portman s-a întors în casa părintească, în Florida. Tot aici se află și Miss Peregrine, Emma și prietenii lor deosebiți, încercând din răsputeri să pară de-ai locului. Lecțiile lor de „normalitate“ sunt întrerupte brusc atunci când gașca descoperă un buncăr ascuns, care i-a aparținut lui Abe, bunicul lui Jacob. O nouă lume li se perindă în fața ochilor. Trecutul de agent dublu al bunicului începe, încet-încet, să iasă la iveală, odată cu o nouă misiune pentru Jacob: aceea de a găsi și de a salva un copil deosebit, cu puteri speciale, încă neconectat.

În Harta zilelor, copiii deosebiți trebuie să fie, încă o dată, la înălțime, nevoiți să se descurce și în lumea obișnuită, și în cea deosebită, fără reguli și ymbrye. Îi așteaptă noi aventuri, dar și noi pericole, departe de Miss Peregrine.

„Harta zilelor ne prezintă un Ransom Riggs în toată splendoarea talentului său, lăsându-și fanii înfometați și mai mult.“ NY Journal of Books

Mister & Prietenie & Love story într-o serie de aventuri dintre cele mai palpitante

În aceeași serie:

Miss Peregrine 1. Căminul copiilor deosebiți

Miss Peregrine 2. Orașul pustiu

Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor

Citește și alte cărți recomandate deAlis Popa.


Comandă online Miss Peregrine 4. Harta zilelor la 44,00 lei scrisă de Laura Ciobanu , Ransom Riggs, tiparită la editura Youngart face parte din colecția lectura 14 ani +. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.