Disponibilitate:  în stoc

Preț:  62,70 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 306 pagini

ISBN: Gabriela Petrache, IoanaLumini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Seria de lucrări pe care le reunim, generic, sub titlul de Nova Didactica își propune exact ceea ce sugerează și sintagma de origine latină. Anume: să ofere instrumente școlare inedite, valoroase și atractive, de care să beneficieze atât elevii, cât și profesorii de limba și literatura română. În contextul – să nu ne ferim să o recunoaștem, încă tulbure – provocat în principal de schimbările impuse de/ prin noile planuri-cadru, noua programă și noile manuale de limba și literatura română, redactarea și punerea în circulație a unei asemenea serii ni s-a părut a ține dacă nu de regimul urgenței, măcar de acela al normalității…
Deschizător de drum, prin urmare, auxiliarul de față, intitulat Competență și creativitate în practica limbii și literaturii române. Caiet de lucru pentru clasa a V-a, este alcătuit de un grup de autoare a căror valoare este certificată de experiența la catedră, dar și de numeroasele rezultate la olimpiadele și concursurile școlare, locale, interregionale ori naționale. Fiecare nume din lista următoare este, lăsând la o parte orice acces de falsă modestie, un garant al seriozității și autorității în materie: Anița Avram-Rusu, Mihaela-Dumitrița Bahman, Irina Nechifor, Gabriela Petrache,
Ioana-Luminița Trempe și Mihaela Vlioncu.
Fără să ezite, cunoscând foarte bine orizontul de așteptare și exigențele cadrelor didactice, pe de o parte, capacitățile, aptitudinile și nevoile reale ale elevilor de clasa a V-a, pe de altă parte, doamnele și-au pus la bătaie toate armele metodologice și au conceput un auxiliar care să li se potrivească de minune celor din urmă: să fie deopotrivă atrăgător și serios, imaginativ și riguros, creativ și competent.
De bună seamă, parcurgând, cu stiloul sau creionul în mână, cele 11 capitole, dense din perspectiva conținutului științific abordat și variate din punctul de vedere al sarcinilor de lucru propuse, copiii își vor consolida, chiar extinde cunoștințele de limba și literatura română. În plus, își vor dezvolta atât spiritul critic, cât și fantezia, de care au în continuare mare nevoie. Nu numai pentru a deveni cititori (mai) avizați de literatură sau de nonficțiune, ci și pentru a se transforma în oameni adevărați, mai buni și mai frumoși decât sunt deja!
Emanuela ILIE


Comandă online Competenta si creativitate in practica limbii si literaturii romane. Caiet de lucru pentru clasa a V-a la 62,70 lei scrisă de Anita Avram-Rusu , Gabriela Petrache , Ioana-Luminita Trempe , Irina Nechifor , Mihaela Vlioncu , Mihaela-Dumitrita Bahman, tiparită la editura Cartea Romaneasca Educational în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.