Disponibilitate:  în stoc

Preț:  27,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 218 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Pedagogie / Metodica / Management scolar

Descriere

VALERIU MARINESCU este conferenţiar universitar, doctor în filologie şi realizator, la postul de televiziune TVRM (devenit ulterior TVH), al emisiunii de cultură lingvistică Vorbiţi, scrieţi româneşte!

Pornind de la premisa că limbajul, modul în care ne exprimăm, atât oral, cât şi în scris, furnizează date preţioase despre noi, cartea de faţă încearcă să le atragă atenţia cititorilor asupra nevoii de a utiliza corect limba română în toate împrejurările, de a o cunoaşte sub aspect teoretic, dar mai ales din punct de vedere pragmatic, adică din punctul de vedere al concretizării ei în vorbire. Prin conţinutul propus, cartea urmăreşte, pe de o parte, să îi ajute pe cititori să stăpânească vocabularul limbii noastre şi, pe de altă parte, să îi introducă şi în celelalte compartimente de bază ale limbii: fonetica, ortografia, ortoepia, morfologia, sintaxa.


Comandă online Limba Romana Contemporana. Ghid teoretic si aplicativ destinat actualelor si viitoarelor cadre didactice din invatamantul prescolar si primar la 27,50 lei scrisă de Valeriu Marinescu, tiparită la editura Ars Docendi în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.