Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  19,50 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  19,50 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9789730302240

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Niveluri educationale

Descriere

Contine fise de lucru si fise de evaluare pentru desfasurarea activitatii in Firma de Exercitiu. Activitatile sunt considerate a se desfasura saptamanal, pe parcursul a 3 ore legate in Firma de Exercitiu.

Materialele sunt gandite pentru organizarea activitatilor elevilor atat pe compartimente cat si individual in Firma de Exercitiu.

Cuprind descrieri ale activitatilor precum si sarcini de lucru pentru elevi.

Orele de laborator tehnologic apartin urmatoarelor module: Politici de marketing (1 ora), Analiza economico-financiara (1 ora), Negociere si contractare (1 ora).

Aceste activitati se desfasoara pe baza modelului de proiectare "firma de exercitiu". In planul de invatamant, aceste ore de laborator sunt organizate in orarul scolii in aceeasi zi, grupate in calup de 3 ore/zi pentru a asigura eficienta activitatii in firma de exercitiu.

Firma de Exercitiu - reprezinta o metoda interactiva de invatare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o conceptie moderna de integrare si aplicare interdisciplinara a cunostintelor, o abordare a procesului de predare-invatare care asigura conditii pentru probarea si aprofundarea practica a competentelor dobandite de elevi in pregatirea profesionala.