Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  11,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 125 pagini

ISBN: 9786066490160

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Agricultura

Descriere

…in aceasta lucrare sunt prezentate tehnologiile de cultura la legumele din grupa „solano-fructoase” cu scopul de a oferi solutii practice pentru obtinerea unor recolte bogate si de calitate.

In aceasta grupa sunt cuprinse: tomatele, ardeii, vinetele si papalaul.

Cartoful timpuriu si de vara se trateaza in alta lucrare datorita particularitatilor biologice, ecologice si tehnologice diferite.


CUPRINS:

INTRODUCERE

CAPITOLUL I - TOMATELE

1.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
1.2.Originea şi aria de răspândire
1.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
1.4.Exigenţe ecologice
1.5.Soiuri şi hibrizi
1.6.Tehnologia culturii tomatelor
1.6.1.Tehnologia culturii tomatelor în câmp
1.6.2.Cultura tomatelor în solarii
1.6.3.Tehnologia culturii tomatelor în sere
1.6.4.Tehnologia culturii tomatelor în răsadniţe
1.7.Tehnologia producerii seminţelor
de tomate

CAPITOLUL II - ARDEIUL

2.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
2.2.Originea şi aria de răspândire
2.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
2.4.Exigenţe ecologice
2.5.Soiuri şi hibrizi
2.6.Tehnologia culturii ardeiului
2.6.1.Tehnologia culturii ardeiului în câmp
2.6.2.Cultura ardeiului în solarii
2.6.3.Cultura ardeiului în sere
2.6.4.Tehnologia culturii ardeiului în răsadniţe
2.7.Tehnologia producerii seminţelor de ardei

CAPITOLUL III - VINETELE

3.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
3.2.Originea şi aria de răspândire
3.3.Particularităţile botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
3.4.Exigenţe ecologice
3.5.Soiuri şi hibrizi
3.6.Tehnologia culturii vinetelor
3.6.1.Tehnologia culturii vinetelor în câmp
3.6.2.Tehnologia culturii vinetelor în solarii
3.6.3.Tehnologia culturii vinetelor în sere
3.6.4.Cultura vinetelor în răsadniţe
3.7. Tehnologia producerii seminţelor de vinete

CAPITOLUL IV- PĂPĂLĂUL

4.1.Origine şi răspândire
4.2.Particularităţi botanice şi biologice.
4.3.Exigenţe ecologice
4.4.Cultivare
4.5.Tehnologia culturii


Comandă online Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor la 11,00 lei scrisă de Victor Popescu , Roxana Zavoianu, tiparită la editura MAST în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.