Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA PENTRU PARINTI

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9789734720804

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Cresterea copilului, Diverse, Gastronomie, Dezvoltare personala, Parenting

Descriere

Înțărcarea bebelușului este o piatră de încercare pentru orice părinte, dar Annabel Karmel, experta britanică numărul unu în nutriție infantilă, vă vine în ajutor! Prin această carte, Annabel vă ușurează procesul de diversificare a alimentației bebelușului și vă ghidează pas cu pas în perioada de tranziție de la lapte la alimentele solide. Vă oferă rețete culinare delicioase, planificări săptămânale ale meselor copilului, sugestii referitoare la introducerea alimentelor noi și sfaturi testate în ani de experiență, pentru a-i forma copilului obiceiuri alimentare sănătoase. Cu peste 100 de rețete simple și rapide, pline de vitamine și substanțe hrănitoare, Ghidul complet pentru înțărcatul copilului te ajută, rapid și ușor, să ai un copil sănătos și fericit!

www.annabelkarmel.com

Annabel Karmel MBE este mama a trei copii și autoarea a numeroase bestselleruri despre alimentația copiilor, printre care și MAREA CARTE DE BUCATE PENTRU BEBELUȘI ȘI COPII MÂNCĂCIOȘI și TOP 100 DE PIUREURI PENTRU BEBELUȘI, apărute în românește la Editura Paralela 45.


Comandă online GHIDUL COMPLET PENTRU ÎNȚĂRCATUL COPILULUI – RAPID ȘI UȘOR la 30,00 lei scrisă de Annabel Karmel , KARMEL Annabel, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția BIBLIOTECA PENTRU PARINTI. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.