Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  74,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 480 pagini

ISBN: 9786065873360

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Pediatrie

Descriere

Sprijin rapid și practic pentru specializarea în îngrijirea medicală

Îngrijirea medicală este o componentă esențială a sistemului de sănătate. Pe lângă capacitatea de a empatiza și relaționa cu cei suferinzi, specialiștii în nursing trebuie să stăpânească o multitudine de noțiuni medicale și abilități tehnice. Ghidul practic de nursing în pediatrie reușește să acopere în întregime domeniul complex al îngrijirii medicale pediatrice. 

Datorită formatului compact, schematic, evoluția bolilor este prezentată prin intermediul ilustrațiilor, listelor, tabelelor și al schemelor logice într-un mod care să facă informațiile cât mai ușor de asimilat. Lucrarea abordează defectul septal atrial, transplantul miocardic, timpanoplastia, resuscitatarea cardio-pulmonară la copii, fizioterapia toracică, analizele gazelor în sângele arterial, evaluarea durerii la copiii mici și multe altele. O atenție specială este acordată bolilor care necesită intervenție de urgență și situațiilor critice descoperite în timpul evaluării pacientului și al tratamentului. 

 Lucrarea cuprinde 5 părți: 

(I) Afecțiuni

(II) Tratamente

(III) Proceduri

(IV) Teste diagnostice

(V) Instrumente clinice


Unic în această carte:
descrierea intervențiilor integrate și a modalităților de colaborare cu membrii unei echipe interdisciplinare.

Public-țintă:  Lucrarea se adresează celor care doresc să se specializeze în domeniul nursingului, dar și altor profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.


Comandă online Ghid practic de nursing în pediatrie la 74,90 lei, tiparită la editura ALL în anul 2016 cu un număr de 480 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.